Semester 2016

Haft en riktigt bra ledighet!

Skulle jag berätta om allt kul jag har hittat på så hade det blivit en lååååång bok! Men en utav höjdpunkterna var när jag och Vincent åkte ut till Fjäderholmarna över dagen. Tog med oss matsäck, utforskade ön och hittade en perfekt plats där vi låg och njöt i solen hela dagen!

Min andra höjdpunkt blir såklart GOTLAND! Vi hade det sååååå himla bra, så tacksam över vilka underbara kompisar jag har! Blev en hel del fest, goda middagar och sol och bad förstås! Låter bilderna tala.

Torsdag

Har haft en himla bra start på semestern med massa häng tillsammans med sköna lirare. Har dessutom fått veta att jag kom in på Gymnastik och idrottshögskolan. Så till hösten kommer jag hänga med massa sportnördar som vill lära ut idrott. Det blir kul!

SEMESTER

Rätt härlig känsla när det är söndag och man vet att man inte ska jobba dagen efter. Sååå underbart!!

Har dessutom haft en sjukt bra helg! Har tillbringat hela helgen ute på Värmdö tillsammans med Vincent, Dina&Nicko, Tobbe&Nicki och Nickis systerdotter Minou. Vi har käkat massa god mat, badat, fiskat och bara njutit av ledighet tillsammans!

Nu är vi hemma i stan igen, blev en rätt tuff helg så idag ligger vi bara och tar igen oss. EM-final och pizza är dagens enda plan!