Fredag

Igår hade vi match mot Älvsjö, sista matchen innan uppehållet. Vi förlorade med 2-1 efter att Älvsjö fick en straff i slutet av andra halvlek. 


Jag tog för första gången cykeln till Sätra. Det tog ungefär en timme och det kändes i benen kan jag säga. Var nog sista gången jag gjorde det innan match.. hemvägen var dock ännu värre, var helt tom på energi och var tvungen att stanna flera gånger för att orka hela vägen hem till Solna. MEN tillslut kom jag äntligen fram!  

Ledig

Haft en intensiv jobbvecka som har varit tuff men kul! Jobbat med Hanna hela veckan så har varit såå roligt:)) dock skönt med lite ledighet nu.. 


Igår vad jag i Brunnsviken med Eva från skolan och badade och solade. Kvällen spenderade jag med Jullan. Vi gjorde hemmagjord pizza och strawberry daquiri och satt och pratade i flera timmar. Hur mysigt som helst! 

Fortf tisdag

Idag har jag hängt med Jullan. Vi åt lunch hemma hos henne och tittade på Skam. Sen drog vi iväg och spelade minigolf. Resultatet är ju inte så viktigt, men jag vann !! Firade med kulglass, såååå gott!