sportlov!!

Så sjukt skönt med lov! Inget plugg att tänka på, ingen fotboll, bara softish heeela veckan! Ska till fjällen imorgon med familjen, Hanna och syrrans kompis. Sen ska antagligen Tove och hennes familj upp också, så det kommer bli jädrans nais!! :D

så jevla snygga!

tiiisdag

Sitter hemma och käkar fil med start, start är verkligen det bääästa som fiiins, inte nyttigt dock, men ändå bästa.

Kände inte för att gå på fotbollen imorse, behövde sova lite. Var en kaoskväll igår när jag och Johanna skulle hem från träningen, pendeln stod stilla i 30(!!!!) minuter. heeeelt sinnes!

Annars ska det bli en väldigt kul dag i skolan. Hanna har kommit hem från Thailand efter att ha varit där i två veckor och har saknat henne, eller dig ( vet att du läser min blogg hihi) JÄTTEMYCKET. Sååååå tror jag börjar dra mig ditåt snart faktiskt!
/L


bästa du!

Ny vecka, nya möjligheter

Känner mig fett filosofisk idag. Var hos logopeden där jag försöker lära mig att andas rätt och prata rätt. Sprungit i trappor och övat på att säga vom vom voooooooom. Jag vet, det låter som att jag är störtsa muppen.
 
Lite gladare nu än sist jag skrev i alla fall. Snackade med Sean som hjälper mig med att hitta College i USA och verkar som att han har fixat så att det funkar trots att jag inte klarar testerna... Så har jag tur så blir det en USA resa trots allt! :)
 
Hade vår första tävlingsmatch  utomhus igår med fotbollen, Victoria cup. Vi vann med 15-2 hehehe. Gjorde inte ett enda mål, känns bra för mig som forward... Neeemen, det gick bra ändå, så inget deppmode här inte!  8-dels final nästa i alla fall!
 
Nu ska jag försöka plugga lite, sen är det träning som gäller! :)
 
/L