HELG typ.

Idag är det freeeedaag!
Blir lika glad varje gång, fredagen är nog lätt bästa dagen i veckan. 
Har sovmorgon till 11 på fredagar, bara matte och engelska på schemat, superskönt! 

Ikväll åker jag till landet och stannar där tills imorgon. Har inte varit där sen början av sommarlovet, så det ska bli hur skönt som helst!
Imorgon åker jag däremot hem igen, ska tillbringa kvällen med mina fina vänner Hanna och Tove. Får se vad vi hittar på, det är ända som är helt bestämt är att jag och Tove ska käka kebab
(hon har tydligen världens bästa kebabställe i Årsta)     

På söndag är det match mot Bajen. En jääävligt viktig match, så jag och Lulle ska självklart dit och heja på. heja heja. 
Kommer bli en grym helg tror jag.

Nu ska jag dra mej mot skolan, hörs!

/L  


Bästa dagen på länge!

Gick upp rätt tidigt imorse, fotboll som första lektion vid 08. Körde mina övningar, sen gick jag och käkade lunch med Tove. Stackarn har fått hjärnskakning och ett brutet finger under en fotbollsmatch,  en riktig fighter säger jag bara!

Efter lunchen hade vi idrottsteori. Kom en kille och berättade om college i USA. Faaan vad sugen jag är på att åka dit efter gymnasiet. Spela fotboll och plugga ett år där. Fetaste upplevelsen ju! Han pratade på rätt länge, så missade halva mattelektionen, ganska skönt måste jag erkänna. På eftermiddagen hade vi multimedia i 2,5 timme. Fixade med en presentation i powerpoint, riktigt kul faktikst! 

Ooo juste vet ni! Jag har hoppat av kursen Samhälle B och tänkte köra på matte c nästa år istället. Så från och med nu har jag sovmorgon alla dagar förutom onsdag. Lycklig tjej!

En sak till... Bion idag var skiiiit bra! "Crazy stupid love" VÄRD ATT SE.

Godnatt!

/L     


tisdag

Var ett tag sen jag skrev. Har inte känt för att skriva helt enkelt.
Det är så himla mycket i mitt liv just nu känns det som. Men fattar inte... Nu när jag är skadad har jag ju rätt mycket tid jämfört med förut ju, så borde ju kännas som värsta friheten. Men det gör det inte... 

Imorgon ska jag i alla fall träffa mina bästisar, Bella och Lulle. Vi ska på bio och se "Crazy stupid love" :D Ska bli hur mysigt och kul som helst! 

pluggdags nu igen. 

pusshej! 

/L