Tisdag

Ligger hemma i soffan med feber som smugit sig på nu under eftermiddagen. Hoppas att det är något kortvarigt för jag har så mycket roliga saker framför mig. 


Skolan rullar på bra just nu. Igår fick jag tillbaka omtentan i fysiologi och jag blev godkänd!! Så härlig känsla. Vi har dragit igång med gymnastiken igen i skolan också. Idag övade vi på att göra handvolter med hjälp av olika hjälpmedel, ni förstår inte hur roligt det är! Jättemycket adrenalin, så läskigt samtidigt som det är hur kul som helst! 

Morfar ❤️

Igår var det begravning för morfar som gick bort för några veckor sedan. Det var väldigt fint, men såklart också väldigt jobbigt. Morfar var helt underbar. Ska ta med mig hans glada, positiva inställning. Hans envishet och kämparglöd. Hans omtänksamhet, vilja att hjälpa andra. Han hade så många fina sidor.  Världens bästa morfar.  

Arbets marknadsdag

Såååå bra dag igår! Var arbetsmarknadsdag i skolan, PHLING. Massa företag som var där, Pia Sundhage föreläste och man kunde prova på en mängd olika saker! 


Fick tillbaka min biomekaniktenta och blev godkänd med råge, höll på att smälla av utav lycka!! 

Sist men inte minst så fick jag äntligen besked från CSN. Varit massa strul i och med att jag åkte hem tidigare från min collegevistelse i USA. Men nu ska jag äntligen börja få studiebidrag! Tack dom för mina pengar börjar ta slut. Så stolt över att ha lyckats överleva denna termin, mycket tack vare min underbara familj och mina närmsta vänner som har stöttat och hjälp till massvis. TACK!!