Never been kissed

Haha alltså vad är oddsen. Har legat och tittat på en film som heter " Never been kissed" och när det är som mest spännande i slutet. Ni vet när tjejen står och väntar på mannen i sitt liv och man ba sitter där och hoppas att han ska komma. DÅ slutar helt plötsligt filmen från ingenstans!! Vet inte om det är något fel på swefilmer eller något. Måste ju leta upp filmen för att få se slutet på något sätt! 


Födelsedags firande

Mådde prima igårkväll och kände för att hitta på något. Syster min frågade om jag ville följa med och fira Olivia som fyllde är och så blev det! Blev en jätterolig kväll som inte slutade allt för sent!Bak lördag

Fortfarande lite feber, men mår mycket bättre än igår! Har till och med orkat göra lite nytta här hemma! Både tagit hand om tvätten och städat. Har även gjort hemmagjord polkagrisknäck som blev supergoda! Hittade en jättesöt burk på Åhléns nu i veckan, så den kom till nytta nu när jag gjort knäck. 

Pratade med mormor och morfar en stund på förmiddagen också. Jättekul att få höra hur de har det. Så tråkigt att man inte hinner ses så ofta! Ett STORT tack för er lilla (stora) gåva också. Ni är bäst!