Älskade roomie

Jag är så glad över att bo tillsammans med min bästis. Var nästan säker på att vi skulle kunna bo ihop utan problem, men så här bra kunde jag inte föreställa mig att det skulle kunna bli! Känner inte att det är jobbigt att man nästan aldrig är ensam, tvärtom så älskar jag att inte behöva komma hem till en tom lägenhet! Kan inte tänka mig en bättre roomie!!

Eftersom att jag bor tillsammans med världens knasigaste brud får man ofta höra en hel del roliga saker. Igår kläckte hon ut sig ännu en grej. Jag har ju haft feber nu och hon vill absolut inte bli smittad! Så igår när vi låg i soffan och tittade på film ställde hon sig helt plötsligt upp och sa " nej nu tar jag en alvedon" jag tittade frågande på henne och sa " åh nej börjar du också må dåligt?" Hon svarar då " nej men jag tar en i förebyggande syfte, så att jag slipper bli sjuk" hahaha asså någon har inte förstått vad man har alvedon till! Du är världsbäst SF <3 Storstädning

Idag mår jag mycket bättre, bara lite lite feber fortfarande. Tänkte att jag skulle byta lakan i sängen och upptäckte att min säng var rätt så äcklig... HUR mycket damm som helst! Så dammsög hela sängen och nu är den mycket finare! Även min lilla söta Ted behövde tvättas lite, så han fick följa med in i tvättmaskinen han med! Ja, jag sover fortfarande med nallebjörn. Har haft honom sen jag var 5, kan liksom inte bara lägga undan honom nu. Så länge jag inte har någon annan att krama om på kvällarna får han vara mitt sovsällskap ☺️

Blir hemma hela dagen idag också, kanske en liten promenad för att få lite frisk luft, men annars ska jag bara ta det lugnt! 
Sjukling

Kände mig lite hängig igår på jobbet, så blev ingen träning för min del. Sov nästan ingenting i natt och på morgonen  hade jag feber. Så idag ligger jag hemma och kurerar mig. Varken träning eller myskväll med Hanna som det var tänkt :( men men, det kunde varit värre! :) Titta massa film och bara göra ingenting kan också vara rätt skönt ibland!