USA besök

Bra dag idag. Mindre bra dag igår dock, mitt humör på jobbet var verkligen nere på noll. Det var kaos hela natten och jag fick sluta senare, as usually.. 
 
Men som sagt. Idag kommer bli en bra dag! Min moster och hennes partner är här på besök från USA. Vi träffas väl sisodär varannat år så alltid lika kul när dom är på besök! Fick en inbjudan av dom att komma över till Arkansas över jul, så det blir jättemysigt! 
 
Ikväll ska jag över till Lulle och föra med henne, Verrra och Alex, sen är det utgång som gäller! :) 
 
/L 
 
Fin fina moster och hennes hund
 

fixar dag

Halloj! 
 
Kom hem från vårdcentralen för en stund sen. har tagit blodprov och vaccinerat mig mot TBE. Blev även storhandling på ica med familjen. Var lite nostalgi på det, riktigt längesen! 
 
Har precis packat upp all mat och så håller jag på att baka. Känner mig som en riktig hemmafru haha! 
 
Ikväll är det jobb 19-03 som gäller, såhäääär taggad. 
 
/L
 
 

lagavslutning

Avslutning med laget igår
Vi USA tjejer blev överraskade med tårta och fina t-shirtar med en bild på hela laget då vi var i Turkiet. Shit vad jag kommer sakna alla,  har verkligen varit en sjukt rolig säsong. Så himla glad att jag valde att gå till Tyresö sista halvåret nu innan USA. har nog aldrig spelat i ett lag med så bra sammanhållning (har i och för sig bara spelat i ett till), men i alla fall!
Massa pussar och kramar till er fina fina lag!! 
 
Idag har jag legat i Rålis och solat hela dagen, så hiiiimla skönt med sol. När det är sol i Sverige på sommaren, då vill man fanemej inte vara någon annanstans!! 
 
/L