Heeeelg

Gick jättebra att öppna imorse och dagen gick hur snabbt som helst!! Slutade redan vid 12.30:)
 
Gjorde min premiär på systemet med Lulle efter jobbet och sen drog jag in till stan och shoppade lite. Åkte in i löparbyxor och adidasmunkis, skönaste outfiten! Köpte bland annat en plattång som är snäppet bättre än min förra och även en ny partytröja som jag tänkt ha ikväll! Ska nämligen på 20 års mingel hos Antonia, hur mysigt som helst!! 
 

Balkongmys hos Hanna

Igår tillbringades hela dagen inne i stan med Hanna och Felicia. Blev både massa shopping och fikapaus. Vi mötte upp Jenny och sen åkte vi hem till Hanna för massa mys. Vi åt smörgås med chevre, honung och pinjenötter till förrätt , ceasarsallad till varmrätt och sen avslutade vi med ost och kex. Så himla mysig kväll!
 
Nu sitter jag på jobbet och väntar på att dom första barnen ska dyka upp. Det var första gången jag öppnade helt själv idag, men det gick ju hur bra som helst som tur var!
 

Morgonträning

Oavgjort mot Älta igår, vi gör en bra match så det är riktigt surt att vi inte får med oss tre poäng. Jag kom in sista 20 och det var dom jobbigaste minutrarna på länge. 
 
Var så mysigt att få umgås med familjen efter matchen, ibland saknar jag våra kvällsstunder otroligt mycket!! 
 
Nu är det snart träning som gäller, blir ett rätt lugnt pass förutom intervaller på slutet för oss som inte spelade så mycket igår, yeaaaay.