Tisdag

Haft en superbra jul med familjen. På julafton var vi iväg och hälsade på farmor och farfar och på juldagen åkte vi och hälsade på mormor och morfar. Var lika mysigt som alltid att träffa dom igen! 


Under juldagskvällen så träffade jag Hanna, Tove, hennes pojkvän Sebbe och några till. Vi var på en förfest ute i Hägersten, men jag åkte hem tidigt för jobbade dagen efter.

På annandagen var släkten över på Stefans sida. Jobbade rätt sent, men hann mysa ett tag med dom i alla fall. Så underbara hela bunten! 

Idag har pappa hjälpt mig att flytta allt från Lilla Essingen till honom. Så från och med nu bor jag i Solna igen! 

 

Jag och Tove matchade kläderna rätt bra haha

Fredag

Hade en såå mysig eftermiddag igår på Blidösund. Maten var grymt god och efterrätterna ännu bättre. Jag och Sara fick sitta som kung och drottning i ett litet eget rum och dessutom hade vi bästa servitrisen! Tack Hanna för att vi fick åka med! 

Julloooooov!!

Eller jullov kallas det kanske inte när man studerar på högskola.. men ingen skola på typ två veckor, välbehövligt! Blir dock en del fysiologi plugg då jag kuggade tentan.. Men fick tillbaka anatomitentan idag och den blev jag godkänd på, sååå skönt! 


Jobbar en del nu under jul, men kommer hinna vila upp mig lite också som tur är! Imorgon ska jag exempelvis på julbord tillsammans med Sara, Hannas kusin, på båten där Hanna jobbar. Ska bli såååå mysigt!! 

Nu ska jag sova så att jag orkar upp och gymma imorgon! Godnaaaatt!