Snart börjar det nya året!

Vaknade vid 11.30 idag, riktig skönt att sova utan att bli väckt av väckarklockan, det behövdes verkligen! Åt frukost och sen tog jag mig iväg till Linnea som skulle hjälpa mig med lösögonfransar. Gjorde ett eget försök för ett par månader sen, men det gick åt helvete och slutade med att jag slängde dom. Men syrran var lite bättre hon! Kul med någonting extra nu när det faktiskt är Nyår. 
 
Nu är jag på väg till fridhemsplan för att träffa tjejerna och köpa all mat till ikväll. Känner på mig att det kommer bli en grym kväll!!
Gott nytt år allesammans!! 
/L
 
 

Många människor är bra människor

En person som inte kan vara glad för någon annans skull. En person som alltid tror det värsta om alla människor, som tror att det inte finns en enda människa i världen som man kan lita på. En person som aldrig kan tänka positivt. En sån människa kan få mig på så dåligt humör att jag bara vill skrika rakt ut. Det finns dåliga människor, människor man inte kan lita på, men tro för guds skull inte att ALLA människor är så. Livet blir liksom inte riktig lika roligt då. Där har ni min åsikt. Hej! 
 
 

Dan före dan

Så var ännu en helg slut. I lördags blev det lite fest igen, vi bestämde oss för att passa på nu medan vi kan, snart börjar fotbollen och då är det slut på det roliga! Men fotboll är ju som tur var också kul haha. 
 
Igår blev det Jacuzzikväll med tjejerna hemma hos Verra. Kan inte fatta att hon snart åker tillbaka till USA igen.  Vill inte vill inte vill inte!! 
 
Idag ska jag iväg och gymma och sen ska jag till Kista och se om jag hittar något att ha på mig på Nyår, varför ska det vara så himla svååååårt!!
 
/L