livet på topp

Har haft en sjukt bra dag idag! Typ inga barn på mitt dagis idag heller, så jag fick vara på en annan förskola med massa söta barn! Min första riktiga jobbdag på länge, men blev så mycket roligare än förväntat. Drog på träning och det kändes för första gången på rätt länge bra! Känns som att jag äntligen kommit in i det igen och har jag tur så har återbesöket hos logopeden gett resultat - fick i alla fall inget problem med andningen idag. Riktig lycka!!
 
Blev bjuden på grillmiddag hemma hos oss av Lulle, Erik och Niklas. Hur mysigt som helst! :)) Erik och Lulle försökte slå kickrekord i köket också, men dom sög om ni frågar mig. Nu ska jag sussa, godnatt på er!
 
 

starstruck

Vet ni vem jag träffade idag!! 
DANIEL TJERNSTRÖM!! Brukar inte vara starstruck, men han är fan riktig legend. Vi fick ögonkontakt två gånger och jag typ dog haha. Sjukt att en 40 åring kan vara så snygg!!! 
 

härliga dagar

Slutade med att jag blev ledig både igår och idag, väldigt skönt faktiskt! Igår låg jag i Rålis och solade och badade. Kvällen tillbringades hemma hos Verra tillsammans med Lulle, Jessica och Linda. Vi lagade middag och badade jacuzzi. Satt där i säkert över två timmar och pratade om allt möjligt! 
 
Ska snart iväg och käka tapas med Linnea, sen blir det en tur till logopeden och efter det träning! 
 
Lilja