Utnyttjar tiden

Igår slutade jag kl 15.00. Drog direkt hem till mamma och vattnade blommor och så. Tog pendeln tillbaka in till stan och passade på att prata med mormor, så himla längesen jag pratade med henne så det var lätt dagens höjdpunkt! Sen åkte jag till gymmet. Gick förbi Willys och handlade och därefter åkte jag hem. Käkade middag, städade och bakade bullar, medan degen jäste passade jag på att titta på ett avsnitt av OC. Hann med hur mycket som helst under bara ett par timmar. Det går om man vill! 
 
Mitt mästerverk! 

Kom och ta mig långt här ifrån långt härifrån långt härifrån

Igår var det fysträning som gällde. En sån där träning där jag bara kände " låt mig åka till ett ställe där jag kan sola och bada och låt mig stanna där resten av livet. Blev trött hur snabbt som helst och hade ingen energi överhuvudtaget! Nu har vi träningsledigt fram till måndag vilket känns väldigt skönt! Hade tänkt gymma idag, men har lite ont i halsen så skippar det. 
 
Nu ska jag iväg till jobbet. 
puss!
 

Staaar

Imorgon åker Lulle till Spanien för att spela fotboll med landslaget, U-23. Såååå glad för hennes skull, meeen såklart tråkigt att jag måste klara mig själv i en hel vecka. Får väl ta och bjuda över massa folk så jag slipper vara ensam!