beachen

Fick en stund på beachen efter morgon tränings passet,  så himla härligt!! Men det var ju inte riktigt svalkande som det är i Sverige.  Man svettades typ i vattnet också haha! 
 
vilma o jag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Stefan:

Tyvärr har jag ingen bild från dagens sommargolfSverige med 5 dränkta killar i 5 gradigt ösregn...det är svalkande det.lyckos er!

Svar: haha..stackarn! Men måste säga att det känns lite jobbigt att missa svenska hösten, pappa sa att det hade börjat komma löv!
liljabjorks.blogg.se

2 Anonym:

Är 96a och vill oxå söka fotbollsstipendium. Sökte du via en organisation och va de svårt att komma in osv' hur mkt stipendium fick du? Kram Elin, svara gärna här skulle vara jättesnällt

Svar: Hej Elin!Jag gick genom en organisation som heter go West, men det finns fler bland annat en som heter blueship. Så jag gjorde så att jag betalade organisationen i sverige och så tog han kontakt med skolor i US och dom gav mig stipendium! Man kan även ta kontakt med skolor själv, men tror det blir väldigt mycket jobb!
Jag fick 100% vilket betyder att skolan betalar för allt utom flygresan! Hoppas svaret hjälpte dig, annars är det bara att fråga på! :)
Lilja
liljabjorks.blogg.se

3 Elin:

Åh tack så jättemkt! Men hur skiljer sig fotbollen från Sverige? Är det en jättehög nivå?

Svar: Ingen fara! Det beror helt på vilken nivå det är, finns massa olika divisoner. Men om du är duktig och vill ha ett bra stipendium så bör det nog vara på en ganska hög nivå. Jag spelar division 1 i NCAA (finns lite olika fotbolls organisationer) hemma i sverige spelade jag med tyresö dff i division 1 och tycker dom är rätt jämna. Det är lite annorlunda dock, mer fokus på fysik liksom.
liljabjorks.blogg.se

Kommentera här: