tuff helg

Den här helgen har varit så fullpackad med grejer att jag inte fattar hur jag har hunnit med. fast det har jag ju inte. Pluggat ligger fortfarande kvar och väntar på skrivbordet och jag måste ta tag i det NU. Men orkar inte.

I fredags tränade jag och några till med damlaget på morgonen, sen drog jag direkt till skolan, slängde i mig lite lunch och hade naturkunskap. Drog hem till Jakan, hämtade prylar, åkte direkt till Skogås med Johanna och hade tacos/Wildkids/Gladiatorerna/SAT-pluggkväll med Johanna och Isa. Vi gick och la oss 22.00. Stört tidigt.

I lördags gick vi upp vid 06.30, åkte och skrev SAT prov mellan 08.30 och 13:30 (fem äckliga timmar) köpte donkenmat och åt i bilen på väg till Norrtälje där vi skulle spela cup. Kom fem minuter innan matchen startade, spelade tre matcher och åkte ut i kvarten, sen bar det hemmåt igen. Fett ovärt då det tog ca 1,5 timme att åka dit...

Idag har jag träning 14-16, trots att mina ben värker och min axel också (blev manglad igår) sen ska jag hem, packa väskan och åka till Jullan. och först DÅ. kommer jag kunna slappna av.

Fan ibland blir det lite väl mycket alltså. men men. Det är ju kul att man i alla fall har saker att göra.

Nu ska jag ta och fixa lite lunch, pappsen klagar på att jag äter för lite. men hur ska jag hinna?

/L

'

kebab är gott.